| Játékostárs kereső | |
|
+8Alexis Silverman Destiny Ward Takashima Kouyou Blake Valentine Devon Hopkins Lexi Hartway Raven Melark Darcie Ryan 12 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Darcie Ryan † BOSS †
Hozzászólások száma : 224 Csatlakozott : 2013. Aug. 04. Életkor : 31 Lakhely : Boston Pb : Valerie Poxleitner
| Tárgy: Játékostárs kereső Szomb. Aug. 10, 2013 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Raven Melark † SUBLIME † AWE INSPIRING †
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozott : 2013. Nov. 24. Életkor : 32 Lakhely : Boston Pb : Jennifer Lawrence
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Nov. 24, 2013 5:45 pm | |
| Hát, akkor leszek én az a vakmerő, aki először ír ide. Keresem első játszó pajtásomat! Mindegy, hogy hol és mit játszunk, csak játszunk. | |
|
| |
Lexi Hartway † FIGHTER † BE INFLUENCED †
Hozzászólások száma : 33 Csatlakozott : 2013. Nov. 23. Életkor : 34 Lakhely : Boston Pb : Nina Dobrev
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Dec. 01, 2013 10:55 am | |
| Vhá, nem tudok jobb folytatást elképzelni Austin látogatása után, mint Devont nyomozónak a környékemen! ^^ Szóval, Devon akarsz játszani egyet? Mondjuk egy olyat, hogy téged küldenek körül nézni másnap reggel vagy hasonlók? ^^ Persze más ötlet is jöhet. | |
|
| |
Devon Hopkins † LONELY † HUNTER †
Hozzászólások száma : 33 Csatlakozott : 2013. Aug. 14. Életkor : 33 Lakhely : Boston Foglalkozás : Bal kéz Pb : Adam Lambert
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Dec. 01, 2013 11:46 am | |
| Abszolúte benne vagyok Akkor, már csak azt mond meg, hogy az utcára írjak-e vagy a lakásodhoz? | |
|
| |
Lexi Hartway † FIGHTER † BE INFLUENCED †
Hozzászólások száma : 33 Csatlakozott : 2013. Nov. 23. Életkor : 34 Lakhely : Boston Pb : Nina Dobrev
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Dec. 01, 2013 12:05 pm | |
| A lakásomnál fogunk játszani, de én írok előbb! ^^ A post felső része Austin zárója lesz, az alsó pedig a neked szánt kezdő. | |
|
| |
Devon Hopkins † LONELY † HUNTER †
Hozzászólások száma : 33 Csatlakozott : 2013. Aug. 14. Életkor : 33 Lakhely : Boston Foglalkozás : Bal kéz Pb : Adam Lambert
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Dec. 01, 2013 12:36 pm | |
| Oké-oké | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Dec. 01, 2013 4:07 pm | |
| Én is keresem játszó pajtimat! Mindegy hol és kivel csak játszunk. |
|
| |
Blake Valentine † FIGHTER † BE INFLUENCED †
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozott : 2013. Dec. 02. Életkor : 46 Lakhely : Fifty Shades of Valentine Foglalkozás : üzletember Pb : Ian Somerhalder
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szer. Dec. 04, 2013 9:13 pm | |
| Játékra nyitott vagyok. Ha mersz, üzenj... | |
|
| |
Takashima Kouyou † LONELY † HUNTER †
Hozzászólások száma : 28 Csatlakozott : 2013. Dec. 27. Életkor : 43 Lakhely : Boston Pb : Takashima Kouyou
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Dec. 29, 2013 12:35 am | |
| Én is beállok a sorba. Írjon aki játszani akar. | |
|
| |
Destiny Ward † LONELY † HUNTER †
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozott : 2014. Feb. 12. Életkor : 36 Lakhely : Boston Pb : Sara Fabel
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Pént. Feb. 14, 2014 7:23 pm | |
| Hali! Na, akkor én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Azt a játékost keresem, akinek nekiadhatom legelső játékomat az oldalon! Legyen az fiú vagy lány, kitaszított vagy ellenség, esetleg kívülálló, nekem édes mindegy. A játék lehet ismerkedős vagy bármi más, a lényeg, hogy játszunk! | |
|
| |
Takashima Kouyou † LONELY † HUNTER †
Hozzászólások száma : 28 Csatlakozott : 2013. Dec. 27. Életkor : 43 Lakhely : Boston Pb : Takashima Kouyou
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szomb. Márc. 15, 2014 4:43 pm | |
| 2. játékom szintén elvihető... ha kevés az életkedvem, elnézést kérek érte, de itt vagyok ha van akit érdekel egy magamfajta. | |
|
| |
Alexis Silverman † SUBLIME † AWE INSPIRING †
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozott : 2014. Mar. 16. Pb : Inna
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Márc. 17, 2014 11:07 pm | |
| Immár én is beállok a sorba! Jöhet kicsi és nagy, bár azt nem ígérem, h gyors leszek, de heti egy reag garantált! | |
|
| |
Zoe Prescott † FAITHFUL † CONVERGING †
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozott : 2014. Feb. 14. Életkor : 32 Lakhely : Boston Pb : Kristina Bazan
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szer. Márc. 19, 2014 5:50 pm | |
| Erősíteném én is ezt a sort és áruba dobnám magamat. Szóval... aki szeretne vigyen! ^^ | |
|
| |
The author of this message was banned from the forum - See the message |
Amelia Leslie Hugh † SUBLIME † AWE INSPIRING †
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozott : 2014. May. 01. Életkor : 30 Lakhely : Boston Pb : Megan Fox
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szomb. Május 03, 2014 2:11 pm | |
| Én is elvihető vagyok egy játékra. Csak dobjatok meg egy PM-el! | |
|
| |
Andrea Smith † FAITHFUL † CONVERGING †
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozott : 2014. May. 22. Életkor : 32 Lakhely : Boston Foglalkozás : graffiti writer & street dance táncos Pb : Majki Andrea
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Jún. 10, 2014 7:43 pm | |
| Beállok hozzátok a sorba, és én is játékos társamat keresem. Írj egy privát üzenetet ha van kedved játszani. | |
|
| |
TJ. Barlow † FAITHFUL † CONVERGING †
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozott : 2014. Aug. 12. Életkor : 44 Lakhely : Boston - Észak Boston Foglalkozás : Sakál "diplomata", kidobóember, illegális bunyós Pb : "Stone Cold" Steve Austin
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Aug. 12, 2014 3:04 pm | |
| Aki igényt tart bármilyen játékra ettől a vén bunyóstól, az dobjon meg egy pm-mel, örülni fogok neki | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső | |
| |
|
| |
| Játékostárs kereső | |
|